fredag 20 maj 2022

Naanpizza med vitlöksolja, spenat och svamp



4 färdiga naanbröd

1 vitlöksklyfta

3 msk olivolja

65 g färsk babyspenat

några nävar riven ost, till exempel mozzarella

150 g skivad svamp, till exempel champinjoner

salt och peppar


Gör så här:

  1. Sätt på ugnen på 215° varmluft. 
  2. Lägg naanbröden på 2 plåtar med bakplåtspapper. 
  3. Skala och pressa vitlöken och rör ihop den med oljan i en skål. 
  4. Pensla naanbröden med vitlöksoljan.
  5. Fördela riven ost, spenat och svamp på naanbröden och smaka av med salt och peppar.
  6. Grädda naanpizzorna i ugnen i 8–10 minuter, tills osten är smält och gyllene. 
  7. Servera omedelbart, gärna med pizzasallad.

Inga kommentarer: