400 g pasta
1–2 dl crème fraîche
1 dl majonnäs
1 dl sweet chilisås
1 röd spetspaprika
1 gurka
1 rödlök
65 g babyspenat
300 g skalade räkor,
125 g minimozzarella
salt och svartpeppar
olivolja
finhackad persilja eller basilika
Gör så här:
- Blanda ihop crème fraîche, majonnäs och sweet chilisås.
- Häll av lagen från räkorna i en sil och låt dem rinna av ordentligt.
- Finhacka rödlöken. Hacka paprika och gurka i mindre bitar.
- Koka pastan al dente i välsaltat vatten. Häll av vattnet och skölj den med kallt vatten.
- Blanda pastan med majonnäsröran. Vänd ner de hackade grönsakerna och spenaten.
- Lägg upp på ett stort fat. Strö över räkorna och mozzarellan.
- Ringla över lite god olivolja och salta och peppra. Toppa med lite finhackad persilja eller basilika.
- Servera med vitlöksbröd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar