3 kycklingfiléer
smör att steka i
½ dl hoisinsås
salt & peppar
2 paket bacon
1 dl cashewnötter
½ dl solroskärnor
1 paket fetaost
1–2 romansalladshuvud
Dressing:
170 g majonnäs
½ dl vatten
2 tsk limejuice
1 tsk flytande honung
½ msk curry
salt
Gör så här:
- Strimla kycklingfiléerna. Stek dem helt klara i smöret.
- Krydda med hoisinsås, salt och peppar.
- Låt svalna.
- Rör ihop dressingen. Låt den stå kallt ett par timmar så blir den ännu godare.
- Skär romansalladen i strimlor, skölj noga i kallt vatten och låt rinna av. Lägg salladen i en stor skål.
- Häll över dressingen och rör runt.
- Lägg upp salladen på ett stort fat.
- Klipp baconet i mindre bitar och stek. När det fått färg, rör ner cashewnötter och solroskärnor så att de bryns tillsammans med baconet. Rör ner i skålen med kycklingfiléerna.
- Häll kycklingröran över salladen,
- Smula över fetaosten och servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar