1 rulle smördeg
2 dl crème fraîche
1 dl philadelphiaost
1 dl pesto
2 dl riven ost
10 körsbärstomater
1 liten rödlök
2 st avokado
200g skalade räkor
färsk basilika
olivolja
Gör så här:
- Rulla ut smördegen och kavla ut den något. Använd lite mjöl så inte degen fastnar.
- Blanda samman crème fraîche, philadelphiaost och pesto. Bred ¾ av detta på smördegen.
- Ställ in i ugnen på 220 grader i cirka 10 minuter.
- Tag sedan ut och strö över riven ost, halverade tomater och strimlad lök.
- Baka vidare tills dess att osten smält och tomater och lök fått lite färg, cirka 15–20 minuter.
- Tag ut smördegen ur ugnen och toppa med skivad avokado, räkor, pestoröra och strimlad färsk basilika. Ringla över lite fin olivolja.
- Servera pizzan varm.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar