1 paket polarbröd, jubileumsbröd
Fyllning:
1 dl vispgrädde
1 burk tonfisk i vatten
1 liten hackad rödlök
majonnäs (efter smak)
Garnering:
räkor och/eller kräftstjärtar
3 hårdkokta ägg
hackad röd paprika
hackad dill
Gör så här:
- Börja med att dela brödkakorna så att du har fyra halvor.
- Vispa grädden till fyllningen och vänd i resten av ingredienserna (sila av vattnet från tonfisken).
- Lägg ut en halv brödkaka. Lägg ett lagom tjockt lager på det första lagret och fortsätt på samma vis tills alla fyra brödkakor ligger på varandra med fyllning mellan. Över den sista brödkakan brer du också på fyllning.
- Smörgåstårtan blir godast om den förbereds några timmar innan den ska ätas eller allra helst dagen innan. Garnera vid servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar