Baconlindade dadlar
- Klipp bacon mitt i tu och linda in en dadel i varje bit bacon.
- Fäst med tandpetare, lägg i ugnsfast form och ställ in i ugnen, 200 grader, tills de fått fin färg.
- Servera varma/ljumna.
Pestosnurror
smördeg på rulle
pesto
riven västerbottenost
flingsalt
- Rulla ut smördegen och bred ett lager pesto på. Strö över riven västerbottensost och rulla i hop som en rulltårta.
- Låt vila i kylen ett par timmar så är det lättare att skära snygga skivor.
- Skär smala skivor och lägg ut på bakplåtspappersklädd plåt.
- Strö över lite flingsalt och grädda dem i ugnen, 225 grader, tills de fått fin färg.
- Servera varma/ljumna.
- Tips! Byt ut peston mot tapenade – nästan ännu godare!
Ädelostkrustader
- Spritsa ner lite ädelost på tub i minicrustader och klicka på lite fikonmarmelad.
- Gratinera i ugnen tills osten smält och krustaderna fått fin färg.
- Servera varma/ljumna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar