4 kycklingfiléer
1 gul lök
3 dl skuren vitkål
1 dl teriyakisås
2 msk grillkrydda
2 dl crème fraiche
smör/olja att steka i
150 gram riven gratängost
Pajdeg:
3 dl vetemjöl
125 g margarin
2–3 msk kallt vatten
Gör så här:
- Arbeta ihop degen och ställ den svalt en stund.
- Strimla kycklingfiléerna och stek dem klara.
- Skär lök och vitkål i centimeterstora bitar och tillsätt till kycklingen och stek vidare.
- Tillsätt teriyakisås, grillkrydda och créme fraiche. Rör om och låt puttra en stund.
- Tryck ut pajdegen i formen (ca 25 cm i diameter) och förgrädda ca 10 min, 200 grader.
- Häll i kycklingröran och strö över osten.
- Grädda i 225 grader i ca 25 min.
- Servera med en god sallad till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar