1 förpackning mozzarella
1 kruka färsk basilika
några soltorkade tomater
1 röd chili
1 dl vispgrädde
1 ägg
salt och svartpeppar
smör att steka i
- Blanda färs, ägg, grädde, strimlad basilika, strimlad chili, hackade soltorkade tomater och mozzarella skuren i små kuber.
 - Salta och peppra.
 - Forma ca 10 st biffar.
 
stekskyn
4 dl grädde
100 g philadelphiaost
1 msk kalvfond
- Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör.
 - Lyft upp biffarna och rör ner grädde, philadelphia och fond i stekskyn.
 - Låt koka upp och lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta.
 - Blir såsen för tjock så späd på med lite vatten.
 - Servera med pasta och en stor god sallad.
 


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar