8 st mjuka tortillabröd
4 st kycklingfiléer
2 st gula lökar
100 g champinjoner
Smör att steka i
1 röd chili
1 burk tacosalsa
200 gram philadelphiaost
2 msk tacokryddmix
1 msk flytande honung
Riven ost
Gör så här
- Sätt ugnen på 225°C.
- Skär kycklingfiléerna i små tärningar, tärna löken och skiva champinjonerna. Stek kycklingen i smör. Tillsätt lök och champinjoner och låt fräsa. Blanda ner chili, salsa, philadelphiaost, tacokryddmix och honung. Smaka av med lite salt och peppar.
- Lägg tortillabröden med fyllning emellan (som en tårta) på en plåt med bakplåtspapper. Täck även det översta lagret med fyllning. Gör gärna två tårtor så blir det inte för högt när man ska skära upp.
- Strö osten över. Gratinera ca 15 min i ugnen tills tårtan blivit genomvarm och osten fått fin färg.
2 kommentarer:
Måste sluta läsa din blogg så här innan lunch...Det är något masochistiskt över mitt beteende...självspäkning...
Haha! Kul att jag kan fresta ;-)
Skicka en kommentar