2 hårdkokta ägg
1 rödlök
2 avokador
400 g skalade räkor
2–3 msk majonnäs
2–3 msk majonnäs
1 lime
salt o peppar
100 g löjrom
dill
Pajdeg:
50 g smör
200 g kavring
- Börja med pajdegen. Smält smöret i en kastrull. Skär brödet i mindre bitar och kör det till smulor i matberedare. Blanda brödsmulorna med smöret och fördela det i en pajform. Ställ kallt en stund.
- Gör sedan fyllningen. Skala och hacka äggen, avokadorna och löken. Hacka ev räkorna. Blanda alltsammans med majonnäsen och smaka av med salt, peppar och några droppar limesaft.
- Fördela fyllningen i pajskalet och packa det med en gaffel. Hit kan pajen förberedas.
- Garnera med löjrom och små dillkvistar och ev lite räkor strax före servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar