3 kycklingfiléer
1 msk örtkrydda, till exempel persillade
riven mozzarella
salt & peppar
1 paket bacon
grillolja
Senapsdressing:
1 dl majonnäs
2–3 msk yellow mustard
2–3 msk honung
1 msk vit balsamvinäger
Till servering:
riven parmesanost
Gör så här:
- Börja med senapsdressingen: Mixa alla ingredienserna, gärna med stavmixer, till en slät dressing. Låt stå kallt innan servering.
- Dela kycklingfiléerna på längden så att du får sex tunna filéer. Fyll kycklingen med örtkrydda och ost. Rulla ihop, salta & peppra och linda baconskivor runt. Pensla med grillolja.
- Stek eller grilla på medelvärme tills rullarna fått fin färg, men kycklingen är klar.
- Ta upp och linda in i bakplåtspapper ca 10 minuter. Skär sedan i skivor.
- Gör sallad med valfria grönsaker och lägga kycklingen ovanpå. Strö över riven parmesan och ringla över senapsdressingen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar