torsdag 15 mars 2018

Libabrödspizza: Quattro Formaggi – med fyra ostar


4 libabröd
1 burk (à 400 g) pizzasås
2 förpackningar (à 290 g, varav 100 g ost) buffelmozzarella
200 g gorgonzola
240 g chèvre (getost)
1/2 dl pinjenötter
flytande honung

Topping:
hyvlad parmesanost
ruccola

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 225°C varmluft.
  2. Bred pizzasås på libabröden. 
  3. Skiva mozzarella, gorgonzola och chèvre och fördela på pizzorna.
  4. Strö över pinjenötterna och ringla över lite flytande honung.
  5. Grädda pizzorna 8–10 minuter tills osten smält och fått fin färg, akta så att inte kanterna bränns.
  6. Toppa pizzorna med hyvlad parmesanost och ruccola. 
  7. Servera genast, gärna tillsammans med en god pizzasallad.

Inga kommentarer: