6 st små färska salsicciakorvar, ca 400 g
1 gul lök
2 dl crème fraîche
2 dl grädde
2 msk tomatpuré
2 tsk dijonsenap
2 msk sweet chilisås
1 tsk lökpulver
1 msk kalvfond
1 msk kinesisk soja
salt och peppar
hackad persilja
Gör så här:
- Ta ut köttet ur korvarna och skär det i bitar.
- Skala och skär löken i små tärningar.
- Bryn korvinkråmet i en stekpanna tills det fått färg.
- Tillsätt lök och svamp och bryn ytterligare en stund.
- Tillsätt crème fraîche, grädde, tomatpuré, senap, sweet chilisås och kryddorna.
- Låt småputtra en stund. Smaka av med salt och peppar.
- Strö över lite hackad persilja.
- Servera med ris eller pasta och en sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar