lufttorkad skinka, t ex parma, prosciutto eller serranoskinka
små mozzarellabollar alternativt mozarella skuren i små kuber
apelsin
melon
soltorkade tomater i olja
ruccolasallad
några kvistar färsk rosmarin eller torkad rosmarin
salt och peppar
olivolja eller rapsolja (gärna smaksatt, till exempel med ramslök)
grissini eller andra brödpinnar
Gör så här:
- Rulla ihop skinkskivorna och dela dem ev på mitten.
- Skala apelsinen och skär klyftorna i mindre bitar, skär även melonen i mindre bitar.
- Repa några blad rosmarin och grovhacka.
- Strimla de soltorkade tomaterna.
- Blanda ihop allt detta tillsammans med mozzarella och rucola, salta och peppra lite.
- Skvätt lite olja över men inte för mycket då det blir för blött.
- Fördela blandningen tillsammans med skinkrullarna i höga cocktailglas eller liknande.
- Garnera med grissini.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar