2 pkt färska lasagneplattor
2 burkar ricottaost
1 kruka färsk basilika, finstrimlad
1 gul lök
200 g färska champinjoner
2 kycklingfiléer
salt och peppar
din favoritkrydda, t ex grillkrydda
1 burk färdig pastatomatsås
5 dl grädde , valfri fetthalt
1 röd chili, finhackad
2 vitlöksklyftor, pressade
1/2 tsk flytande honung
salt och peppar
1 dl riven parmesanost
Gör så här:
- Fyllningen: Finhacka löken och champinjonerna och strimla kycklingen.
- Fräs detta i en stekpanna så det får lite färg.
- Blanda med ricottaost och basilika. Salta och peppra.
- Såsen: Värm tomatsåsen och blanda ner grädden.
- Krydda med chili, vitlök och honung. Smaka av med salt och peppar.
- Klicka lite fyllning på varje lasagneplatta och rulla i hop till en rulle.
- Häll lite sås i botten på en stor gratängform och lägg alla rullarna på.
- Häll resten av såsen över rullarna och toppa med riven parmesanost.
- Grädda i ugnen 200° ca 30 min.
- Servera med en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar