10 dl rice crisp
1 tsk vaniljsocker
1 burk med jordnötssmör (225 gram)
1/2–1 dl kokos
1 dl strösocker
1 dl sirap
Garnering:
200 gram mjölkchoklad
Gör så här:
- Blanda jordnötssmör och sirap och socker i en kastrull och värm på spisen, men det ska inte koka – blandningen ska bara bli mjuk.
- Blanda crisp, vaniljsocker och kokos i en annan bunke. Rör sedan ner den lite uppvärmda jordnötsblandningen med crispet i bunken.
- Rör om så att det blandar sig ordentligt.
- Platta ut i en form på ca 20 x 30 cm.
- Smält mjölkchokladen över ett vattenbad, och bred ut detta över kakan.
- Låt stå i kylskåp tills det är dags att servera, och förvaras i kylskåp.
- Går alldeles utmärkt att frysa in.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar