6 tjockare kryddiga korvar (eller vanliga grill-/frukostkorvar)
100 g Philadelphiaost
100 g riven ost
2 msk finhackad gul lök
2 msk sweet chilisås
½ msk fransk senap
1 burk cocktailtomater eller krossade tomater
1 squash, i bitar
1 paprika, i bitar
1 gul lök, hackad
2 msk sweet chilisås
salt & svartpeppar
Gör så här:
100 g Philadelphiaost
100 g riven ost
2 msk finhackad gul lök
2 msk sweet chilisås
½ msk fransk senap
1 burk cocktailtomater eller krossade tomater
1 squash, i bitar
1 paprika, i bitar
1 gul lök, hackad
2 msk sweet chilisås
salt & svartpeppar
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°.
- Skär ett snitt i korvarna på längden så de öppnar sig en hel del, men inte delar sig i två halvor.
- Rör ihop ostarna med lök, sweet chilisås samt senap och fyll korvarna med blandningen.
- Blanda de konserverade tomaterna med grönsakerna, sweet chilisås samt salt och peppar på botten av en ugnsform.
- Ställ korvarna på rad i blandningen.
- Sätt in i ugnen i 15-20 minuter till osten fått lite färg.
- Ät korvgratängen som den är eller servera med potatismos, pasta eller ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar