1,5 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl
100 g smör
2 msk vatten
Fyllning:
5–8 feferoni, hackade
3 kycklingfiléer stekta i salt, peppar och din favoritkrydda
1 gul lök, hackad
1 röd paprika
ca 10 färska champinjoner, skivade
smör att steka i
200 g Philadelphiaost
1 burk salsa
riven ost
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°C. Blanda ingredienserna till pajdegen. Förgrädda ca 10 min.
- Strimla kycklingfiléen.
- Bryn kycklingen och krydda den. Tillsätt lök, paprika och champinjoner och låt allt steka en stund.
- Tillsätt salsa och Philadelphiaost och låt puttra i hop en stund.
- Hacka feferonin och strö ut i botten av pajskalet.
- Häll över kycklingblandningen och toppa med den rivna osten.
- Gratinera 10–15 min eller tills osten smält.
- Servera med en god blandad sallad och guacamole.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar