Grön currypasta
Kycklingfilé
Paprika
Vitkål
Champinjoner (färska)
Chili (en stor röd och en stor grön)
Kafir lime blad
Fisksås
Gör så här
Gör så här
- Koka upp kokosmjölken i en wokpanna några minuter.
- Lägg i ett par matskedar grön currypasta, koka in den ett par minuter.
- Lägg i den skivade kycklingfilén och koka tills den är vit.
- I med svamp och grönsaker, rejält grovhackade, och lite av den fint strimlade chilin (lämna lite av kärnorna om du vill sätta fart på det hela).
- När det börjar bli klart (al dente) lägger du i två matskedar fisksås och några kafir lime-blad (lägg bladen i blöt innan så att du kan dra bort mittsträngen).
- Ta woken av värmen och dekorera med resten av den strimlade chilin. Du kan även spara lite tjock kokosmjölk till dekoration.
- Servera med jasminris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar