5 bakelser
15 stycken formfranska/rostbröd
Fyllning:
125 gram majonnäs
½ dl vispgrädde
3–4 msk kaviar (typ Kalles)
2 msk hackad dill
2 msk gräslök
2 msk rödlök
Dekoration:
Ostbågar
Skalade räkor
Löjrom
Dill och citron
Så här gör du:
- Blanda ihop ingredienserna till fyllningen.
- Ta ut rundlar ur brödskivorna med utstickare eller ett litet glas.
- Fördela smet på fem rundlar.
- Lägg på en rundel på varje bakelse. Bred på ytterligare smet. Avsluta med varsin rundel på bakelserna (det vill säga totalt tre brödskivor per bakelse).
- Bred sedan smet ovanpå och på sidorna.
- Låt stå i kylen över natten. Täck med plastfolie.
- Precis innan servering: Ta ut ur kylen och rulla varje bakelse i finhackade ostbågar.
- Garnera med räkor, löjrom, citron och dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar