torsdag 26 april 2012

Kycklinggryta med gnocchi


2 gula lökar
300 g champinjoner
600 g kycklingfilé
1 msk rapsolja
3 msk (gärna stark) ajvar relish
2 dl grädde av valfri fetthalt
½ dl vatten
salt
svartpeppar
500 g färsk gnocchi

Gör så här:
  1. Skala löken och skär den i bitar. 
  2. Dela champinjonerna i kvartar. 
  3. Strimla kycklingfiléerna. 
  4. Bryn kycklingen klar i olja, tillsätt lök, champinjoner och fräs i en vid tjockbottnad kastrull i ca 3 minuter. 
  5. Tillsätt ajvar, grädde och vatten. Salta och peppra. 
  6. Låt sjuda ca 5 minuter. 
  7. Lägg gnocchi i kycklinggrytan och låt allt sjuda ytterligare två min. 
  8. Servera med sallad.

Inga kommentarer: