1 purjolök
1 röd paprika
100 g champinjoner
salt och svartpeppar
2 dl crème fraîche
3 tsk hummerfond
3 msk sweet chilisås
1 burk (150–200 g avrunnen vikt) kräftstjärtar
3 msk kräftspad
0,5–1 dl hackad dill (färsk eller fryst)
Gör så här:
- Strimla purjolöken och paprikan. Skär champinjonerna i skivor.
- Hetta upp en stekpanna med olja eller smör. Stek lök, paprika och champinjoner ca 5–10 min tills vätskan på champinjonerna kokat in. Salta och peppra.
- Tillsätt crème fraîche, fond, sweet chilisås och kräftspad.
- Låt koka några minuter och smaka av.
- Tillsätt sist kräftstjärtar och dill. Låt pastasåsen bli varm utan att koka och servera med nykokt pasta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar