onsdag 14 mars 2012

Enchiladas med kyckling och salta jordnötter


4 st kycklingfiléer, strimlade
1 st purjolök, strimlad
2 st vitlöksklyftor, rivna
2 röda paprikor, strimlade
1 röd chili, strimlad
1 burk tacosalsa, ca 2 dl
2 dl crème fraiche
2 msk valfri soja
2 msk kycklingfond
8 st mjuka tortillabröd
2 dl ost, riven
1 dl salta jordnötter
olja till stekning
salt

Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 225C. 
  2. Fräs kycklingen i olja. Tillsätt purjo- och vitlök, chili, paprika, hälften av tacosalsan, crème fraiche, soja och kycklingfond. Låt koka ihop några minuter, smaka av med salt. 
  3. Fördela röran på bröden, rulla ihop och lägg i en smord ugnsform. 
  4. Toppa med resterande salsa, jordnötter och ost.
  5. Grädda tills osten börjar få färg, ca 5–10 minuter. 
  6. Servera med sallad.

Inga kommentarer: