3 små burkar tonfisk i vatten
persilja, finhackad
½–1 silverlök, finhackad
1 dl majonnäs
sambal oelek efter smak
3 dl riven ost
salt & peppar
gräslök, finhackad
4 mjuka tortillabröd, mediumstorlek
Gör så här:
- Häll av vattnet från tonfisken. Hacka rödlök och persilja.
- Rör ihop tonfisk, persilja, majonnäs, sambal oelek, 1½ dl ost, salt & peppar till en krämig röra.
- Fördela röran på de fyra tortillabröden. Lägg röran på ena halvan av brödet.
- Strö över finhackad gräslök och resten av den rivna osten.
- Vik över den tomma halvan (så att bröden blir halvmåneformade) och stek på låg värme bägge sidor i stekpanna med smör tills osten har smält och röran blivit varm. Kör sedan på lite högre värme så brödet får färg och blir frasigt.
- Skär upp i trekanter och servera genast, gärna med en god grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar