torsdag 22 februari 2018

Pasta med ostar och parmaskinka


500 g tagliatelle
1 liten påse ruccola
150 g parmaskinka, skuren i mindre bitar
100 g soltorkade tomater i olja, strimlade
150 g parmesanost, grovriven
150 g ädelost, smulad
200 g fetaost, smulad
2 dl matlagningsyoghurt
1 dl majonnäs
2 vitlöksklyftor
salt och svartpeppar

Gör så här:
  1. Börja med såsen: Blanda matlagningsyoghurt och majonnäs. Pressa i vitlöksklyftorna och smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt.
  2. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  3. Häll upp pastan på ett stort, djupt serveringsfat.
  4. Fördela ruccolan, parmaskinkan, tomaterna och ostarna  över pastan. 
  5. Avsluta med att ringla över såsen. Klart att servera!
  6. Detta blir ganska mycket mat och det räcker till ca sex personer.

Inga kommentarer: