onsdag 11 mars 2020

Smörgåstårta med tonfisk


1 paket polarbröd, jubileumsbröd

Fyllning:
1 dl vispad grädde
1 burk tonfisk i vatten
1 liten hackad rödlök
majonnäs (efter smak)

Garnering:
Handskalade räkor/kräftstjärtar på burk
3 hårdkokta ägg
Hackad röd paprika
Hackad dill

Gör så här:
  1. Börja med att dela brödkakorna så att du har 4 st halvor.
  2. Vispa sedan grädden till fyllningen och vänd i resten av ingredienserna (se dock till att först sila av vattnet från tonfisken). 
  3. Lägg ut en halv brödkaka. Lägg ett lagom tjockt lager på det första lagret, och fortsätt på samma vis tills alla 4 brödkakor ligger på varandra med fyllning mellan. Över den sista brödkakan brer du också på fyllning. 
  4. Smörgåstårtan går jättebra att förbereda dagen innan. Garnera vid servering.

Inga kommentarer: