1 paket polarbröd, jubileumsbröd
Fyllning:
1 dl vispad grädde
1 burk tonfisk i vatten
1 liten hackad rödlök
majonnäs (efter smak)
Garnering:
Handskalade räkor/kräftstjärtar på burk
3 hårdkokta ägg
Hackad röd paprika
Hackad dill
Gör så här:
- Börja med att dela brödkakorna så att du har 4 st halvor.
- Vispa sedan grädden till fyllningen och vänd i resten av ingredienserna (se dock till att först sila av vattnet från tonfisken).
- Lägg ut en halv brödkaka. Lägg ett lagom tjockt lager på det första lagret, och fortsätt på samma vis tills alla 4 brödkakor ligger på varandra med fyllning mellan. Över den sista brödkakan brer du också på fyllning.
- Smörgåstårtan går jättebra att förbereda dagen innan. Garnera vid servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar