4 kycklingfiléer
smör
2–4 tsk curry
salt och peppar
1 dl mango chutney
2 msk kycklingfond
2 msk kycklingfond
5 dl crème fraîche
2–3 avokador
2–3 avokador
Servering:
cashewnötter
basmatiris
sallad
Gör så här:
- Hacka löken och strimla kycklingfiléerna.
- Bryn löken i lite smör, tillsammans med curry.
- Lägg i kycklingbitarna och stek dem klara. Salta och peppra.
- Tillsätt mango chutney, kycklingfond och crème fraîche och låt det puttra i 5–10 minuter.
- Smaka av och justera – ta i mer curry och chutney om det behövs.
- Skeda i bitar av avokado och låt bara bitarna bli varma i grytan.
- Strö över lite cashewnötter vid serveringen.
- Servera med basmatiris och en god sallad till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar