tag:blogger.com,1999:blog-9009806100942573273.post4581526241070316924..comments2022-10-19T13:37:44.865+02:00Comments on Cinas receptsamling: Fettuccine Chicken AlfredoCinahttp://www.blogger.com/profile/07643493770386960859noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9009806100942573273.post-16236700864650631622013-01-25T08:35:24.365+01:002013-01-25T08:35:24.365+01:00Tack för receptet - det kommer vi definitivt prova...Tack för receptet - det kommer vi definitivt prova :)<br /><br />Ha en fin helg!<br /><br />KramCinahttps://www.blogger.com/profile/07643493770386960859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9009806100942573273.post-66043003576569786802013-01-22T20:26:01.657+01:002013-01-22T20:26:01.657+01:00Ja! Det ska vi göra. Jag ska fråga maken, jag tror...Ja! Det ska vi göra. Jag ska fråga maken, jag tror han höftade utifrån lite olika recept på nätet. Till dess kan du googla på american shrimp cocktail så tror jag du får en massa varianter. Här är en som jag hittade lite snabbt:<br /><br />Cocktail Sauce:<br />1/4 cup horseradish, or to taste<br />1/4 cup chili sauce<br />1/2 cup ketchup<br />1 tsp fresh lemon juice<br />1 tsp Worcestershire sauce<br />few drops of hot sauce, optional<br />pinch of salt <br /><br />Nåt i den stilen!<br /><br />Visst är det kul med pastamaskin. Vi har haft vår länge men använder den rätt sällan. Min favorit är att göra stora pastaknyten med god fyllning och smörig sås - mums! Fast många moment, man får börja tidigt på eftermiddagen, vilket ju går bra en lördag, med lite schysst musik och ett glas rödvin! ;)Kajsahttps://www.blogger.com/profile/09688854281005772463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9009806100942573273.post-6939087385877156202013-01-21T10:30:43.850+01:002013-01-21T10:30:43.850+01:00Ja, det är verkligen farligt gott... Det är ju ing...Ja, det är verkligen farligt gott... Det är ju ingen vardagsmat, precis ;) Har faktiskt aldrig ätit Alfredo innan...<br /><br />Och vad roligt det var att använda pastamaskin! Samuel önskade sig en i julklapp - som han fick - och i lördags invigde vi den. Trodde det skulle vara svårare, men det var bara coolt när pastan blev tunnare och tunnare - och tunnare!<br /><br />Förresten, skulle inte du kunna lägga ut receptet på din receptblogg på den goda räkförrätten som ni bjöd på när vi var hos er i december? Den var så smaskig :) Det var ju allt ni bjöd på, men just förrätten har jag inte kunnat googla fram något recept på... <br /><br />KramCinahttps://www.blogger.com/profile/07643493770386960859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9009806100942573273.post-35649501152886625762013-01-20T13:26:21.619+01:002013-01-20T13:26:21.619+01:00Jamen tack. Verkligen. Tack så mycket för att du p...Jamen tack. Verkligen. Tack så mycket för att du publicerar recept på ett av de godaste sätten att äta kolhydrater på, just denna månad när jag ska leva sunt och definitivt inte ägna mig åt hemgjord pasta. Oh my god. Men jag har bars i ugnen, gjorda på fikon, nötter, yoghurt och en massa andra nyttigheter, vad tror du om det? Lär väl inte smaka semla direkt...<br /><br />Fettucini Alfredo var en av min pappas paradrätter när jag var liten, och jag älskade det. Gör fortfarande...<br /><br />Vet du att rätten i USA också är allmänt känd som "heart attack on a plate", förresten? Nåja, då dör man i alla fall lycklig. ;)<br /><br />Och den 1 februari är det jag som vevar igång pastamaskinen.Kajsahttps://www.blogger.com/profile/09688854281005772463noreply@blogger.com