1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2,5 dl kelda tomat- och paprikasås
8 st pastaplattor, färska
200 g fransk getost
200 g körsbärstomater
Tillbehör:
sallad
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225°. Tina spenaten och pressa ur vattnet.
- Fräs den i olja någon minut. Salta och peppra.
- Rör ner 1 dl tomat- och paprikasås. Lägg spenaten på lasagneplattorna. Smula över osten.
- Rulla ihop plattorna från kortsidan. Skär varje rulle i 3 delar.
- Ställ dem på ett stort ugnssäkert fat eller 4 portionsfat.
- (Hit kan man förbereda. Täck med plastfolie och förvara i kylen.)
- Häll över såsen som är kvar. Lägg körsbärstomaterna runt om.
- Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar